1. VAIHE: 

Aloita jaksolla 16 tai 17. Tee vähintään 55 kampanjapisteen* tilaus ensimmäisellä jaksollasi. Saat My Red EdP:n tilauksesi mukana LAHJAKSI!

My Red Eau de Parfum 
Seksikäs, hyvännäköinen ja viettelevä My Red -tuoksu saa sydämet pamppailemaan vaikeasti tavoiteltavan punaisen jasmiinin magneettiselle voimalle. Intensiivisen kukkainen, nykyaikainen ja rohkea tuoksu viettelee yllättävyydellään ja aistillisuudellaan. Nosta intensiteettiä... anna punaisen antaa voimaa. 50 ml.

2. VAIHE:

Tee vähintään 55 kampanjapisteen* tilaus myös toisella jaksollasi. Saat Tender Care -lahjarasian tilauksesi mukana LAHJAKSI!

Tender Care -lahjarasia
Hemmottele itseäsi tai ystävääsi upealla kokoelmalla legendaarisia Tender Care -voiteita, jotka on pakattu kauniiseen lahjarasiaan. Makuina kirsikka, toffee, vanilja ja kookos.

3. VAIHE: 

Tee myös kolmannella jaksollasi tilaus, jonka jälkeen kolmen ensimmäisen jakson yhteissumma on vähintään 330 kampanjapistettä*. Saat upean Faux Fur -käsilaukun tilauksesi mukana LAHJAKSI!

Faux Fur Hand Bag
Nauti tämän päivän keinoturkistrendistä ylelliseen tyyliin tämän klassisen kauniin käsilaukun avulla. Keinoturkis on syksyn ja talven kuumin trendi suoraan catwalkeilta! Koko: 39 x 14 x 27 cm.

 

 

*Kampanjapisteillä tarkoitetaan esitteessä olevan myyntihinnan ja saamasi edustaja-alennuksen erotusta.

Aloituskampanjan PDF