Paras vitamiinien ja hivenaineiden lähde on monipuolinen ravinto. Varsinkin kun päivät lyhenevät, kelit kylmenevät, ja ihmiset sulloutuvat samoihin sisätiloihin, ruoka on terveyden ja hyvinvoinnin ykköstekijä.

Käytännössä käy kuitenkin päinvastoin. Kun kiireet kutsuvat, niin ainakin arkiruokailu tulee helposti kuitattua milloin mitenkin. Seurauksena on krooninen puolikuntoisuus, jatkuva flunssan pelko ja muutenkin väsähtänyt yleisfiilis.

Multivitamins & Minerals Essentials -monivitamiini skarppaa koko perheen hyvinvointia ja terveyttä juuri sopivasti. Vaikka vitamiinien hevoskuureja ei tunnekaan tarvitsevansa, nyt jos koska on fiksua täydentää päivittäistä syömistä maltillisella monivitamiinilla.

Multivitamins & Minerals täydentää ruokavalion pieniä puutteita, ja varmistaa, ettei syysarki heitä kuperkeikkaa jatkuvan sairastelun takia. Annostuksen voi säätää mielensä mukaan täyteen vahvuuteen (2 kapselia päivässä) tai hienosäätää ravinteiden saantia vain puolikkaalla päiväannoksella (1 kapseli).

Sinulle, minulle, meille

Multivitamins & Minerals Essentials sisältää monipuolisen yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja kaikille perheenjäsenille sopivina pitoisuuksina. Mukana on muun muassa stressinsietokykyä vahvistavia B-ryhmän vitamiineja, yleiskunnolle tärkeää rautaa, immuniteetin varmistavaa C-vitamiinia, luuston vahvuuden takaavaa kalsiumia, sekä laaja kirjo vahvoja antioksidantteja, kuten seleeniä, kuparia ja E-vitamiinia.

Erityisen hienoa on, että mukana on suomalaisia suosituksia vastaava määrä D-vitamiinia (7,5 mcg / 2 kapselia). Suomalainen D-vitamiinisuositus 18-60 -vuotiaille aikuisille on 7,5 mcg D-vitamiinilisää lokakuun alusta maaliskuun loppuun, jos ei muuten käytetä säännöllisesti vitaminoituja maitovalmisteita, ravintorasvoja tai kalaa.

Plussaa tulee myös siitä, että Multivitamins & Minerals Essentials -valmisteen D-vitamiini on D3-muodossa, mikä on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto, ja teholtaan parempaa kuin D2-vitamiini. Koska tuotteen A-vitamiini on retinolia, sitä ei suositella raskaana oleville. Muistathan kuitenkin, että WellnessPack woman sopii myös raskauden aikana.

Annostus tarpeen mukaan

Multivitamins & Minerals Essentialsin ohjeenmukainen annostus on 2 kapselia päivässä 12-vuodesta ylöspäin. Yhden kapselin käytön voi halutessaan aloittaa kuitenkin jo silloin, kun lapsi pystyy nielemään kokonaisen kapselin. Tämä on yleensä noin kouluikäisenä tai vähän ennen. Yksi kapseli voi olla hyvä kompromissi myös silloin, kun aikuisen ruokavalio on jo hyvällä mallilla, mutta asiaan haluaa vielä pienen varmistuksen esimerkiksi talviaikaan.