Jopa ammattimeikkaajat suosivat tämän setin tuotteita! Viisi suosikkituotetta sisältävä meikkisetti nyt vain 19,90€, kun ostat sen 20.8.-29.8.2013 välisenä aikana.

Upea tarjous on voimassa 10 ensimmäistä päivää jaksolla 12, joten tee siis tilauksesi viimeistään 29.8.2013!

Tilausnumero: 429774
Hinta: 19,90€
(66,50€)


 

SETTI SISÄLTÄÄ:

Studio Artist Loode Powder
Hienojakoinen, valkoinen puuteri muuttuu iholla läpinäkyväksi ja se sopii kaikille ihon väreille. Irtopuuteri kiinnittää meikin ja pitää ihon mattapintaisena. Valoa heijastava Illuma Flair™ saa ihon näyttämään heleältä kaikissa valoissa. 7 g.

Conceal Kit
Kolme erisävyistä peitevoidetta peittävät kaikentyyppiset värivirheet. Vihreänsävy peittää punaisuuden, keltainen tummat silmänaluset ja beige peittää näppylät. Hajustamaton. 3 g.

All-over Make-up Remover
Jättää ihon raikkaan ja pehmeän tuntuiseksi. Öljytön koostumus sisältää kosteuttavaa glyserolia ja pantenolia. Kamomillauute rauhoittaa ihoa, antioksidanttinen inkivääriuute pehmittää ja kosteuttaa. Sopii herkille silmille. 100 ml.

Studio Artist Cream Blush
Läpikuultava voidemainen poskipuna muotoilee ja korostaa poskipäitä ja antaa poskille luonnollisen hehkun. Syvyyttä saat väriin kerrostamalla. IllumaFlair™ luo virheettömän heleyden missä tahansa valaistuksessa. 20 ml.

Eye Liner Stylo
Luo intensiivinen ja pitkäkestoinen rajaus rajaustussilla. Ohut kärki mahdollistaa joko ohuen tai leveän rajauksen. Hajustamaton. 1.6 g.

 

Setin sisältö voi vaihtua tuotteiden varastotilanteesta riippuen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.