Uudet Wellness-keitot ovat valtava mahdollisuus kaikille Wellness-asiakkaille ja -myyjille. Suolaisia ja lämpimiä keittoja on toivottu paljon, joten niille on olemassa valmis kysyntä. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, ettei Wellness-keittoja voi verrata markkinoilla oleviin matalakalorisiin ateriankorvikkeisiin. Vaikka paino sellaisilla pussikeittodieeteillä putoaakin, lyhyet kuurit eivät ohjaa pysyvästi uusiin ruokailutottumuksiin, eikä laihdutustulos ole pysyvä.

Joten korostetaan nyt heti alkuun, että Natural Balance Soup ei ole ohimenevä soppakuuri. Se on kalorillisesti kevyttä, mutta maksimaalisen ravitsevaa ja luonnollisista raaka-aineista tehtyä ”oikeaa ruokaa”, jota käytetään ruokavalion keventämiseen tai energitasojen ja yleisen hyvinvoinnin lisäämiseen yhdessä tavallisen ruuan kanssa.

Shake ja Soup ovat dream team
Paras, helpoin ja tutkitusti toimiva tapa käyttää Wellness-keittoja on noudattaa Oriflamen Wellness RoadmapTM -ohjelmaa. (Lue lisää oheisesta kainalojutusta). Roadmapin mukaisesti Wellness-keittojen kanssa syödään aina myös tavallista ruokaa ja käytetään Natural Balance Shakea. Shaken ja Soupin yhteiskäyttö lisää kylläisyyttä, ja tehostaa painonhallintaa ja lisää energisyyttä. Tämä perustuu siihen, että molempien Natural Balance -tuotteiden glykeeminen indeksi (GI) on matala. GI-luku on suoraan suhteessa siihen, kuinka paljon ruoka nostaa verensokeria ja vauhdittaa rasvaa varastoivan insuliinihormonin erittymistä. Kun aterian (esim. Shake, Soup ja salaatti) GI on alhainen, painonhallinta, laihtuminen ja yleinen energisyys kohoavat selvästi.

Täydellinen tuote!
Wellness-keitojen koti on Igelösan ravitsemustutkimuskeskuksessa, missä sen kehitystä on johtanut professori Stig Steen. Ei ihme, että lopputulos on täydellinen paketti, joka huomioi esimerkillisesti kaikki ravitsemukselliset yksityiskohdat.  

Jos aloitetaan vaikka proteiineista, niin ne (kuten kaikki muutkin keittojen raaka-aineet) ovat kasvipohjaisia. Tämä tekee soppailusta paitsi ekologista, niin terveellistä ja myös kasvissyöjille sopivaa. Keitoissa käytetty perunan, soijan ja herneen proteiiniyhdistelmä sisältää kaikki välttämättömät aminohapot, mikä on tärkeää, jotta elimistö voi rakentaa kudoksia, hormoneja ja entsyymejä, niin kuin pitääkin. Proteiinia on keitoissa muutenklin mukana reippaasti (n. 10 g / annos). Se on jopa vähän enemmän kuin Shakessa (n. 7,5 g / annos).

Soppien seuraava ilonaihe on niiden rasvahappokoostumus. Keitoissa on käytetty tervellisiä omega 3-rasvahappoja sisältävää rypsiöljyä, joten mm. sydän, aivot, iho, nivelet ja vastustuskyky kiittävät keittoateriasta. Jos verrataan vaikka kaupan peruspussikeittoihin, niin niissä juhlivat ei-niin-terveelliset omegakutoset, ja suolan sisältämää haitallista natriumiakin on mukana turhan reippaasti. Wellness-keitoissa natriumia on 0,9 g / annos. Wellness-keitoissa ei käytetä keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita, eikä niissä ole maitoa tai gluteiinia. Ne sopivat siis myös laktoosi-intolerantikoille, keliakikoille ja kanamuna-allergisille.

Lisää hyviä uutisia
Keittojen pääraaka-aineet, tomaatti ja parsa, on valittu mukaan paitsi maun, niin niiden huikean ravintoarvon vuoksi. Parsassa on karotenoideja, K-vitamiinia, rautaa ja folaattia, kun taas tomaatti sisältää terveysvaikutuksistaan kohuttua lykopeenia ja muita karotenoideja. Kaikki karotenoidit ovat antioksidantteja eli aktiivisen singlettimuodossa olevan hapen sammuttajia. Tämän vuoksi oletaan, että karotenoidit ehkäisevät sairauksia, joiden kehittymiseen liittyy hapettumisreaktiot. Varmuudella ne ainakin ehkäisevät ihon ja kehon ennenaikaista vanhenemista.

Keittojauheissa on mukana myös inuliinia, joka on imeytymätöntä ravintokuitua ja prebiootti. Prebioottisuus tarkoittaa, että se lisää hyödyllisen bakteerien kasvua ja aktiivisuutta suolistossa. Suoliston bakteerikannan koostumus taas vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin, terveyteen ja vastustuskykyyn. Paitsi että inuliini parantaa hyödyllisten bakteerien elinvoimaa suolistossa, se myös nopeuttaa suoliston toimintaa.

Laihduttajalle, skarppaajalle, karppaajalle ja muuten vaan kiireiselle
Käytännössä Wellness-keittoannos on valmis minuutissa: kaksi ruokalusikallista keittojauhetta kuppiin ja pari desiä kuumaa vettä perään. Laihduttajat korvaavat keitolla päivän lounaan ja/tai päivällisen, ja rouskuttavat ohessa ison lautasellisen salaattia. Kun pohjiksi on otettu annos Natural Balance Shakea, niin nälkä pysyy pois hämmästyttävän pitkään kevyentuntuisella annoksella. Annoksen kalorit liikkuvat salaatista riippuen noin 300-400 kalorin kieppeillä, ja kun muukin ruokailu noudattelee Roadmapin ohjeita, paino putoaa verkalleen. Pikaista ihmettä ei kannata odottaa, mutta hidasta ja pysyvää kylläkin.

Mutta kaikki eivät ole laihduttajia. Kaikilla on kuitenkin joskus niin kiire, ettei edes ehdi syödä. Tai sitten on niitä päiviä, kun iltapäivän tunnit tuhraantuvat raskaasta ateriasta selviämiseen. Joku on 'koko ajan väsynyt', mutta ruokavalioremontin aloittaminen tuntuu vaikealta. Myös silloin otetaan käyttöön kotitekoinen soppatykki, eli Wellness-keitto korvaamaan päivän aterioita tai välipaloja. Tavalliseen pussikeittoon verrattuna se tarjoaa monin verroin laatuproteiinia ja kuitua, ja myös hiilihydraatteja on annoksessa vain noin 10. Tällä 'pikaruualla' olo kohenee ja ajatus kirkastuu, ja kun nappaat jälkiruuaksi vielä Shaken, jaksat pitkään ilman raskasta ja tunkkaista oloa.

Tuunattu soppa maistuu koko perheelle
Jos tuntuu siltä, että tarvitset tuhdimpaa ateriaa, lisää keittoannoksia, käytä sen pohjaksi maitoa tai kasvislientä, tai höystä soppa raejuustolla, kananmunalla tai lihasuikaleilla. Mikään ei estä tarjoamasta Wellness-keittoa vaikka koko perheelle, sillä hyvänmakuiset ja täyteläiset keitot maistuvat sellaisenaan tai vähän tuunattuina kaikille. Koska kaikki raaka-aineet ovat täysin luonnollisia, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita, ne ovat terveellistä ja ravitsevaa ruokaa taaperoista vanhuksiin saakka.


WELLNESS-KEITOT TUOTELUETTELOSSA
> 24694 Parsakeitto
> 24693 Tomaatti- & basilikakeitto