Turun sataman laivaterminaaliin oli kookoontunut aamulla 18. maaliskuuta joukko hehkeitä Oriflame-naisia. Anita Mendolinin ja Tarja Nousiaisen alueilla olleessa kampanjassa menestyneet oli kutsuttu piknik-risteilylle koulutukseen.

Laivalla päivä alkoi kiireettömällä kuohuviini-aamiaisella ihania buffetherkkuja maistellen. Aamiaisen jälkeen konferenssitiloissa alkoi päivän koulutusosuus. Ammatikseen teatterimaailmassa vaikuttavan meikkaaja-maskeerajan meikkidemonstraatioiden kautta tulivat sekä käytännön ohjeet että kevään meikkitrendejä tutuksi.

Oikean meikkivoiteen valinnassa on otettava huomioon iän ja ihon tarpeet. Oikealla meikkivoiteella lopputulos on raikas ja pysyvä. Uudet The ONE EverLasting Prescision -peiteaineet kiinnostivat. Petriinan demon pohjalta koulutuksessa istuneiden on helppo sekä itse käyttää että neuvoa asiakkailleen mihin kaikkeen peiteainetta voi käyttää. Kasvojen muotoilu valon ja varjon avulla, johon Petriina käytti tällä kertaa The One -muotoilupalettia, muuttaa huomattavasti kasvoja, ryhdistää ja tuo kauniita piirteitä esiin.

Jo jonkin aikaa on trendikästä ollut tuplarajaukset rohkeilla väreillä. The One Brush Stroke Eye Liner -värilliset silmänrajausnesteet näyttävät vetäviltä mustajan rajauksen päällä, elävöittävät meikkiä ja keräävät katseita. Näitä silmänrajausneisteitä voi käyttää myös huulikuvien tekoon, mikä on uusi, vasta Suomeen tulossa oleva trendi. Takuuvarma katseenvangitsija.

Kevyen silmämeikin parina tänä keväänä nähdään pirteitä, energisen värisiä huulia. The One Colour Obsession -huulipunien popshock-sävyt vastaavat juuri tähän trendiin.

Meikkikoulutus-osuuden jälkeen Anita Mendolin kävi läpi jaksojen 4 ja 5 esitelanseeraukset. Paljon käyttö- ja myyntivinkkejä saivat naiset kirjoittaa ylös. Lopuksi kaikki saivat lahjaksi The One BB-huulivoiteen ja ilmoille heitettiin alueiden välinen haastekisa. Kumpi alue myy enemmän tätä huulivoidetta ennen jakson päättymistä...

Kuten yksi paikalla olleista edustajista sanoi: "Kaikkea tietoa en ole vielä sisäistänyt, tästä riittää sulateltavaa pariksi päiväksi. Oli kyllä hyvä koulutus!"

Laivan vaihdon jälkeen rentouduimme viimeiset pari tuntia buffet-päivällisen parissa ja juttu kävi vilkkaana. Mukava reissu ja hyvä koulutus, oikein onnistunut päivä siis.