Hair & Nail NutriComplexia suositellaan käytettäväksi kuurina ongelmatilanteissa, erityisesti kun ongelmien takana ovat hormonaaliset tekijät: raskaus, imetys tai vaihdevuodet. Tai elämäntapasyyt: tupakointi, stressi, huono ruokavalio jne.

Hair & Nail NutriComplex on hiusten ja kynsien normaalille toiminnalle tärkeä vitamiini- ja aminohappovalmiste joka vähentää hiustenlähtöä, vahvistaa hauraita ja ohuita hiuksia sekä heikkoja ja liuskoittuvia kynsiä.

Hair & Nail NutriComplex on todellista täsmäravintoa hiuksille ja kynsille, ja sen sisältämät raaka-aineet ovat erittäin tehokkaita.

  • Seleeni ja sinkki edistävät hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.
  • Omenan prosyanidit ovat antioksidantteja joka lisäävät hiusten lukumäärää ja vahvuutta.
  • L-kysteiini on keratiinin pääaminohappo, hiusten ja kynsien pääraaka-aine.
  • Rauta: monia vaivaa lievä raudanpuutos mikä näkyy hiusten runsaana lähtemisenä.
  • L-lysiini on välttämätön aminohappo. USA:ssa L-lysiinille haettu patenttia nimenomaan erilaisten hiustyyppien hoidossa.
  • C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä.

 

Miksei Hair & Nail NutriComplexissa ole biotiinia? Sinkin ja seleeninpuutos on yleisempää kuin biotiinin puutos. Sinkillä ja seleenillä on sama hyväksytty terveysväite kuin biotiinilla. Biotiinia saa WellnessPackista.Hair & Nail NutriComplexia sekä WellnessPackia voi käyttää samanaikaisesti ilman yliannostusvaaraa.

Ota 2 tablettia säännöllisesti kerran päivässä vähintään kolmen kuukauden ajan. Toista kuuri tarpeen mukaan. Nauti mielellään nesteen kera esimerkiksi lounaan yhteydessä jotta muistat ottaa tabletit joka päivä.

Sopii sekä miehille että naisille.

 

>> Hair & Nail NutriComplex