Mä olen suhtautunut Wellness-tuotteisiin monta vuotta hyvin skeptisesti. En oikein jaksanut keskittyä niihin, enkä tutustua kunnolla aiheeseen. Jossain kohtaa kiinnostukseni kuitenkin heräsi, kun kiinnostuin hyvin voimakkaasti terveellisistä elämäntavoista. 

Pikkuhiljaa tuotteet kuin salakavalasti uivat perheeni käyttöön. Minulla on kolme lasta, joten aloin syöttää heille Wellness-vitamiineja. Jokainen ottaa päivittäin WellnessKids-ravintolisät. Viime vuonna 12-vuotias poikani kävi verikokeissa ja sain kuulla, että hänen veriarvonsa ovat loistavat, suorastaan ihanteelliset. Hän on aina ollut nirso eikä syö juurikaan vihanneksia, hedelmiä tai marjoja. Juuri sen vuoksi koen ravintolisän tarpeelliseksi, veriarvot pysyvät hyvänä, vaikkei hän ole vihannesten ja marjojen ystävä. Toivon kuitenkin, että hän jonain päivänä söisi myös hyvällä ruokahalulla kasviksia.

Toinen hyvin säännöllisesti meillä käytetty tuote lasteni keskuudessa on välipalapatukat, isommilla lapsillani on monestikin jo hyvinkin pitkiä päiviä koulussa, jolloin välipalapatukka on mahtava välipala! Kulkee helposti repussa ja on terveellinen vaihtoehto, kun nälkä yllättää eikä enää jaksaisi keskittyä. 

Itse käytän säännöllisesti Hair & Nail -ravintolisää hiuksille ja kynsille, kynteni pysyvät vahvoina sekä hiukset hyvässä kunnossa. Otan aina kuurin tuotetta silloin tällöin. Olen todennut tuotteen erittäin toimivaksi ja kuvat puhuvatkin puolestaan. 

Toinen vakiotuotteeni on Protein Blend, jota laitan aina smoothien sekaan antamaan lisää proteiinia. Olen hyvin hyvin herkkävatsainen, Protein Blendistä ei ole koskaan tullut minulle minkäänlaista oiretta, sopii loistavasti esim. aamusmoothien sekaan. 

Aloitin alkuvuodesta oman tutkimukseni ja lisäsin Wellness-tuotteiden käyttöäni, katsotaan mitä tuloksia saan aikaan. Toivoisin muutaman kilon karisevan sekä virkeyden lisääntyvän. 

 

Anna-Leena Pieskä,
Safiirialuejohtaja