"Hyvän tuntuinen, miellyttävä tuntemus, tuoksu liki normaali, hyvältä tuntuu, oudon värinen, viilentävä (muistuttaa off-hyttysgeeliä), kyllä raikastaa..."

Muun muassa tällaisia kommentteja ilmestyi palautelomakkeisiin, kun alueemme managereiden miehet testasivat uusia NovAge Men -ihonhoitotuotteita.

Viisi miestä kokoontui  Joensuun Oriflamen toimitilaan Kaunis iho -tuokioon. Aluksi minä kerroin tuotteista, mitä ne sisältävät ja miksi niitä tulisi käyttää.

Testauksen aluksi Eeva-Liisa ohjasi pudistusaineen käytön SkinPro kasvoharjan kanssa. No, miesten tapaan tuolle harjalle löytyi monta muutakin käyttötarkoitusta: korvien puhdistukseen, auton kiillotukseen ja jos olisi vaihdettava pää, niin vaikka nenäkarvojen poistoon.
Kasvot puhdistuivat hyvin ja tuote miellytti kaikkia.

Seuraavaksi Jaana kertoi, miksi ja miten silmänympärysvoidetta tulisi käyttää. Kätevä, helppokäyttöinen tuubi sai miehiltä kiitosta.

Niina ohjeisti seerumin käyttöön ja kertoi sen tehosta ihonhoidossa.
Seerumi tuntui testiryhmästä raikaalta ja hyvin imeytyvältä.Tuoksu miellytti kaikkia.

Lopuksi Eija neuvoi, kuinka kosteusgeeli levitetään kasvoille : Hellästi,
ei kovin ottein, vaikka onkin miehet kyseessä.

Testityhmä malttoi kuunnella ohjeet erittäin hyvin. He antoivat palautetta ja numeroarvioinnit jokaisesta tuotteesta ja tuntemuksista tuotteen käytön jälkeen. Keskiarvoksi tuli 3,6 (arvosteluväli oli 1-4). Seerumi ja kasvogeeli saivat täydet 4 pistettä kaikilta testaajilta.

"Kannattaa jatkaa, hyvältä tuntuu, hyvä tuoksu" olivat loppupalautteen kommentteja.

Nyt kun tuosta testi-illasta on reilu viikko aikaa, niin seuranta osoittaa, että tuotteet ovat käytössä (jos ei nyt vielä ihan kahdesti päivässä, niin aktiivisessa käytössä kuitenkin).

Oma mies pakkasi eilen illalla vaatteita ym, kun oli lähdössä viikoksi työreissuun, ja kyseli voinko ottaa nuo ihonhoitotuotteet mukaani!!

Vielä kiitokset alueemme vapaaehtoiselle testiryhmälle.

 

Tarja Kankaanpää,
Alue 161