Juhlimme lauantaina 9.12. alueen 472 pikkujouluja Lappeenrannassa, Kaukaan Pikkukerholla. Meillä oli kampanja jaksoilla 14-16, joiden myyntien perusteella sai kutsun pikkujouluihin. Managerit saivat kutsun automaattisesti, ja heillä oli oikeus ottaa mukaan myös avec.

Aloitimme illan ensin managerien kesken, Taru Järvisen pitämällä Life Coach eli elämäntaidonvalmennuksella. Jokainen pääsi miettimään omaa elämänratasta, omia arvoja, aikavarkaita, sekä tavotteita ja muutoksia joita mahdollisesti täytyy elämässä tehdä, jos tahtoo jotain konkreettista muutosta omaan elämään. Hetki oli pysähdyttävä pisti kyllä miettimään omaa elämää.

Valmennuksen jälkeen saapuivat edustajat ja avecit, ja aloitimme kohottamalla maljan ensimmäisien alueen omien pikkujoulujen kunniaksi. Siitä pääsimme palkintojen jakoon, joka pohjautui täysin jaksojen 14-16 ajalle, kun pikkujoulukampanja oli. Palkitsin managereja ja edustajia monissa eri sarjoissa, ja oli ilo huomata kuinka onnellisia ihmiset olivat hienoista saavutuksistaan.

Kun kaikki palkinnot oli jaettu, siirryimme syömään jouluisia, sekä vähemmän jouluisia ruokia, jonka jälkeen oli kahvit/glögi. Sen jälkeen oli vapaata seurustelua, tanssimista, toisiin tutustumista ja ihanaa yhdessä oloa. Olin pyytänyt myös oman emoni Päivi Matilaisen vieraaksi miehensä Antin kanssa, ja oli ihanaa että myös he pääsivät paikalle.

Olen todella onnellinen omasta alueestani, kun kaikkien kanssa on niin kiva puuhata kaikkea hauskaa! Toivon että seuraavat kekkerit saadaan pidettyä mahdollisimman pian, ja niissä on vähintäänkin yhtä hyvä tunnelma ja Oriflamen arvot näkyville kuten nyt meillä oli.

Iso kiitos kaikille alueeseeni kuuluville, ja ihanaa joulun odotusta ja onnea vuodelle 2018 teille jokaiselle.

Toivottaa kulta aluejohtaja Johanna Vartiainen