Oriflamen pääjohtaja Magnus Brännström valittiin Maailman suoramyyntiliiton puheenjohtajaksi. Puheenjohtajakausi kestää kolme vuotta.

Maailman suoramyyntiliitto, World Federation of Direct Selling Associations (WFDSA), on maailmanlaajuinen järjestö, joka edustaa kansainvälisesti suoramyynnin toimialaa.

Magnus Brännström toimi aiemmin WFDSA:n varapuheenjohtajana ja Euroopan suoramyyntiliiton (SELDIA, the European Direct Selling Association) puheenjohtajana. WFDSA:n puheenjohtajan paikan hän ottaa vastaan Doug DeVosilta, aiemmalta puheenjohtajalta.

 

World Federation of Direct Selling Associations

Maailman suoramyyntiliitto, WFDSA, on maailmanlaajuinen kauppajärjestö, joka edustaa yli 60 kansallista suoramyyntiliittoa. Liiton tehtävänä on rakentaa ymmärrystä ja antaa tukea suoramyynnille maailmanlaajuisesti.

Liiton keskeisiä tavoitteita ovat muun muassa korkeimman eettisen toimintatavan tavoitteleminen kansainvälisillä markkinoilla, kansallisten suoramyyntiliittojen hallinnon vahvistaminen ja suoramyyntiyritysten integraation edistäminen.

Magnus Brännströmin valitseminen uudeksi puheenjohtajaksi on kunnioitettava tunnustus Oriflamelle läpinäkyvänä ja luotettavana alan johtavana yrityksenä. Valinta on hieno tunnustus Oriflamen työstä ja panoksesta suoramyynnin kehittämiseen maailmanlaajuisesti.