Se oli viime marraskuulla, kun soitin Raijalle ja kysyin jos voimme tavata. Vuotta aikaisemmin olimme pitäneet yhdet kutsut meillä tyttäreni kanssa. Oriflame lähetti minulle kuvaston vuotta myöhemmin ja sitä selaillessa kiinnostuin kuulemaan, että voisiko tällä vähän tienatakin. Tapasimme Raijan kanssa 22.11.2017 ja sitten se olikin menoa. Soitin Raijalle, kun hän ajeli pois Loviisasta ja kerroin että olin juuri rekrynnyt yhden yli 100 kp:n ensitilaajan ja minua muistutettiin vielä uudestaan  meneillään olevasta matkakampanjanjasta.

Täytyy sanoa, että tuntui niin uutena hieman utopistiselta lähteä tavoittelemaan jo lopuillaan olevaa kampanjapalkintoa, mutta päätin että ei se ota jos ei annakkaan ja lähdin tavoittelemaan matkan vaatimaa 12 kappaletta yli 100kp:n ensitilaajia. Pari viikkoa myöhemmin istuin Porvoon jaksoillassa, jossa minut palkittiin tiiminvetäjyydestä ja Rooman-matkasta, se oli aivan uskomatonta.

Lähtö matkalle oli huhtikuussa 2017 ja vaikka olenkin ulospäinsuuntautunut, niin kyllä oli jännää lähteä yksin matkalle. Minulla oli aina ollut tytär tai äiti matkassa ja nyt seisoin Helsinki-Vantaalla yksin kassini kanssa. Meni vain hetki ja näin tutut kasvot, kun Riina seisoi lähtöportilla muitten matkallelähtijöiden kanssa, ja suuntasin heti sinne.

Saavuimme lyhyen lennon jälkeen aurinkoiseen Roomaan ja meitä odottikin bussi, joka vei meidät opastetulle kierrokselle tuohon kauniiseen kaupunkiin. Pysähdyimme kuvaamaan ja taisi joku tehdä elämänsä kaupat sinnikkään selfietikku/kännykkälaturi-miehenkin kanssa :D

Saavuttuamme hotellille meidät ohjattiin huoneisiin matkakaverimme kanssa ja sainkin heti huomata, että ei yksin matkustamista tarvinnut jännittää, koska sain huonekaveriksi ihanan Inkan. Siinä köllöteltiin hetki huoneessa ennen lounasta ja höpöteltiin kaikkia tärkeitä ryhmänrakentamiseen liittyviä asioita.

Lounaalle menimme hotellin ravintolaan ja siinä vaiheessa seuraamme liittyivät Tuija, Laura ja Helena - ja näin oli tämän loman ryhmärämä muodostettu :D Siinä kolmen ruokalajin ja parin viinilasin jälkeen lähdimme bussilla kaupungille, jossa meille oli varattu aikaa kävellä ja tutustua kaupunkiin. Ryhmärämä suuntasi suoraan aurinkoiselle terassille, koska halusimme tutustua toisiimme lisää ja voi että sitä naurun määrää :)

Muistimme myös tämän jälkeen käydä heittämässä kolikot suihkulähteeseen, koska tiesimme jo siinä vaiheessa, että Roomaan haluamme uudestaan.Illallinen oli tunnelmallisessa ravintolassa ja ruokalajeja tuotiinkin eteemme sillä kertaa 4! Sanomatta selvää, että aamuöinen herääminen ja masussa olevat hiilarit ohjasivat meidät pidemmittä puheitta unten maille. Soitin vielä hotellilta kotiin ja ihmettelin puhelimessa, miten hienosti kaikki oli järjestetty.

Seuraavana aamuna runsaan buffet-aamiaisen jälkeen lähdimme ohjatulle kierrokselle Vatikaaniin. Oppaamme oli huikea ja kuuntelin itse korvat punaisena toinen toistaan uskomattomampia tarinoita Rooman historiasta. Aivan mieletön kokemus.

Vatikaanin jälkeen saimme jalkautua kaupungille ja me ryhmärämän kanssa käytimme ajan tehokkaasti pizzaa syöden ja vaatteita ostaen. Ihania pikkuputiikkeja oli silmänkantamattomiin.

Lauantain illallinen oli upeassa kattoravintolassa ja kaikki ladyt olivat niin kauniita. Olin ylpeä, kun katselin meidän matkaseuruetta, toinen toistaan upeampia naisia. Ruokalajeja kannettiin eteemme ja viinilasia täytettiin pyytämättä, olimme selkeästi hyvissä käsissä. Ryhmärämä kävi vielä illallisen jälkeen tutustumassa Rooman yöelämään ja sen jälkeen uni kyllä taas jo maistuikin :)

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen meidät vietiin bussilla paikalliselle viinitilalle, jonka omistajaveljekset esittelivät meille. Sen jälkeen saimme maistella heidän puutarhassaan viinejä, oliiviöljyjä ja meille oli valmistettu teemaan sopivaa syötävää. Siinä viinitilalla auringossa istuessa mietin, kuinka onnekas olen. Siinä hetkessä oli kaikki täydellistä.

Seuraavaksi olisi ollut kentälle lähtö, mutta koska aikaa oli hieman jäljellä niin me menimme vielä nauttimaan italialaista jäätelöä huikeisiin maisemiin ja lähdimme sitten kotia kohti. Koneessa istui hymyileväisiä ja tyytyväisiä oriflamelaisia, matka oli ollut täysi kymppi.

Näin ekaa kertaa palkintomatkalla olleena on pakko sanoa, että se ylitti kaikki odotukseni! Matkajärjestelyt oli tehty huolella ja laadulla ja meistä pidettiin koko ajan hyvää huolta. Olen kiitollinen tuosta reissusta, mutta myös niistä elämänmittaisista ystävyyssuhteista, joita siellä solmittiin.

Suurkiitos kaikille matkalla mukana olleille ja suurkiitos Oriflame.

Ryhmärämä teki diilin, että seuraavan kerran nauretaan vatsamme kipeäksi välimeren risteilyllä vuonna 2018, tule sinäkin mukaan <3

 

Katso kaikki matkakuvat >>