Reilun kaupan -tuotteiden suosio kasvaa

Reilu kauppa (Fairtrade) on kansainvälinen eettisen sertifioinnin järjestelmä. Reilu kauppa ajaa kehitysmaiden pienviljelijöiden ja suurtilojen työntekijöiden asioita, jotta heillä olisi mahdollisuus tulla toimeen omalla työllään.

Oriflame on ylpeä voidessaan työskennellä yhdessä Reilun kaupan kanssa ihmisten elinolosuhteiden parantamisen puolesta. Olemme sitoutuneet parantamaan kehitysmaiden tuottajien olosuhteita ja varmistamaan siten kestävän kaupan ja tuotteidemme raaka-aineiden laadukkaan tuotannon jatkumisen.

Kahdella Ecobeauty-tuotteella on Reilun kaupan -sertifikaatti
Ecobeauty kasvovoiteella ja silmänympärysvoiteella on Reilun kaupan sertifikaatti ja ne sisältävät karitevoita Burkina Fasosta (UGPPK Union of Shea Butter Producers) ja luomukookosöljyä Keralasta (FT Alliance Intiassa).

Työskentelemällä yhdessä Reilun kaupan kanssa, sitoudumme maksamaan raaka-aineista Reilun kaupan takuuhinnan ja Reilun kaupan lisän. Nämä tulot käytetään koko yhteisöä hyödyttäviin hankkeisiin, kuten terveydenhuoltoon, koulutukseen ja ympäristöprojekteihin.

Ecobeauty-silmänympärysvoide
Kosteuttava silmänympärysvoide elvyttää ja kirkastaa silmänympärysalueen ihoa. Antioksidanttipitoinen puolukka ja tyrnin siemenöljy auttavat virkistämään ihoa ja poistamaan väsymyksen jäljet. Parabeeniton. Ecocert Natural- ja Reilun kaupan -sertifikaatti.

Ecobeauty-kasvovoide
Nopeasti kosteuttava kasvovoide ravitsee ja kirkastaa ihoa. Runsaasti E-vitamiinia, rasvahappoja ja antioksidantteja sisältävä puolukka ja tyrnin siemenöljy auttavat suojaamaan ihoa ja ylläpitämään sen luonnollista kosteustasapainoa. Tuloksena pehmeämpi, sileämpi ja kirkkaampi iho. Parabeeniton. Ecocert Natural- ja Reilun kaupan -sertifikaatti.

Tilaa tuotteita ja lue lisää Ecobeauty -linjasta täältä.

 

Kuvalähde: Reilu kauppa ry
Kuvaaja: Didier Gentilhomme