Syksyinen meikki luumun ja ruskean sävyistä

Kesä on takanapäin vain lämpimänä muistona ja tuulahduksena. Halusin luoda tummemman ja syksyisen meikin käyttäen Oriflamen meikkejä. Valitsin meikin sävyiksi tummia luumun ja ruskean sävyjä. Meikeissä on nähty nyt paljon rohkeaita huulimeikkejä, joten halusin pääpainon olevan huulissa. Tumma meikki sopii syksyn hämärtyviin iltoihin ja juhliin.

Näin Kristinan meikki luotiin alusta loppuun:

Aloitin meikin pohjustamalla kasvot Giordani Gold Perfecting -meikinpohjustustuotteella. Ihosta tulee sileä ja tasainen sekä meikki pysyy paremmin.

Seuraavaksi lisäsin Giordani Gold Age Defying  -meikkivoiteen sävyn Light Rose Oriflamen meikkivoidesivellintä käyttäen. Meikkivoiteen voi levittää monella tapaa, mutta itse tykkään käyttää sivellintä.

Seuraavaksi lähdin tekemään silmämeikkiä. Silmät olin pohjustanut ja puuteroinut, jotta silmämeikki pysyisi pidempään eikä lähtisi paakkuuntumaan. Seuraavaksi lähdin tekemään luomiväriä. Valitsin luomiväreiksi Giordani Goldin paletit Divine Brown sekä Radiant Plum. Ydistelin silmämeikissä kahdesta eri luomiväripaletista syksyisiä ruskean ja luumun värejä. Ripsiväriksi valitsin mustan The ONE -sarjan Eyes Wide Open -ripsivärin. Silmänrajaukseen käytin Giordani Goldin mustaa nestemäistä rajauskynää. Alarajauksessa käytin Giordani Goldin sinistä rajauskynää Midnigt Blue. Lisäsin mallille meikkiin irtoripset.

Huulimeikkiin valitsin Kristinalle rohkean tumman The ONE -sarjan Lip Sensation Matte Mousse huulipunan sävyn Soft Mulberry. Ennen huulipunaa rajasin Kristinan huulet The ONE Dark Plum -huultenrajauskynällä. Halusin meikin pääpainon olevan huulissa. Jos huulet ovat kovin kuivat tai rohtuneet, meikin alle suosittelen käyttämään kestosuosikkia Tender Carea!

Tässä välissä puuteroin kasvot Giordani Gold Jewel -puuterilla.

Kasvojen korostukseen valitsin ihanat Giordani Goldin puuterihelmet Illuminating pearls sekä Natural Bronze. Käytin kasvojen korkeimpiin kohtiin Illuminating Pearlseja. Poskipäille ja otsaan sipaisin Natural Bronze aurinkopuuterihelmiä.

Aurinkopuuterihelmillä pystyy jatkamaan vielä hieman kesän rusketusta ja se tuo kasvoille kaunista hehkua!

Kynsiin valitsin myös tumman syksyisen The ONE -sarjan Cherry Chic -sävyn. Kulmakarvoihin käytin Giordani Goldin sävytettyä kulmakarvageeliä sävyä Brown.

Syksyn tullessa iho kaipaa enemmän kosteutusta kuin kesällä. Kaunis ja tasainen meikki lähtee siitä ,että pohja on kunnossa. Minun henkilökohtainen suositus meikin alle on Giordani Gold Perfecting -meikinpohjustusvoide! Se saa väsyneen ja kuivankin ihon näyttämään kauniilta ja tasaiselta. Nyt rohkeasti kokeilemaan syksyisiä meikkejä!


Tiia Lahtinen

Malli: Kristina Perälä
Valokuvaaja: Niko Raappana, Studio P.S.V.
Meikkaaja/Oriflame-edustaja: Tiia Lahtinen