Kokoonnuimme kauniina keskiviikkoiltana klo 18 Oulun Ainolanpuistoon viettämään hauskaa kuntoiluiltaa. Aluksi taidemuseon takana lämmittelimme allekirjoittaneen johdolla lihakset (positiivisuuden piirissä) ja nauroimme mahat jo valmiiksi kipeäksi! Onneksi nauru pidentää ikää! Sen jälkeen alkoi kehittelemiemme kuntoilurastien kiertäminen valmiiksi sovittujen tiimien kesken, moussepunat huulilla tietenkin. Upean Wellness Walk -kartan oli piirtänyt etukäteen tiiminvetäjä Marjaana Juhonen, jonka selkeitä kuvia kaikkien oli helppo seurata. Rastit olimme suunnitelleet yhdessä managereiden kanssa jo alkukesästä. Suunnitteluaikaa käytettiin tapahtumaan useita tunteja ja se kyllä kannatti!

Kävelylenkin varrella kuntoilurasteja oli 8, joista jokaisella tuli ottaa joku hauska kuva ryhmästä suorittamassa kyseistä rastia. Muuta vaatimusta ei ollut, kuin että rastitehtävä suoritetaan ja se ikuistetaan mahdollisimman luovasti ja hauskasti! Voi, mitä ihania kuvia ja muistoja saimmekaan! Rasteissa oli mm. Wellness-tietovisa, Moussetmahassa (niin monta moussepunaa kun et muista, niin teet vatsalihaksia) ja kaikkien rakastama ja naurattama Munamieswalk (kävele väh. 5m matka munamies-tyylillä). Saimme myös hurmaavia munamiesvideoita ryhmiltä! Voittajajoukkue oli se, joka sai eniten pisteitä tietovisassa ja jonka treenikuvat olivat kaikista luovimpia ja iloisimpia! Joukkueen jäsenet saivat palkinnoksi Wellness-kirjan, pähkinöitä ja kivennäisvettä teeman mukaisesti.

Rastien jälkeen kokoonnuimme nurmialuueelle suihkulähteiden kupeeseen nauttimaan vilttien päälle mansikkashaket, Wellness-patukoita, hedelmiä, kasviksia ja pähkinöitä. Kaikilla oli ollut kivaa rasteilla ja sen jälkeen oli kiva levähtää ja katsoa Wellness-materiaaleja yhdessä, ja keskustella Wellnessien hyödyistä.

Alkavan jakson 11 uutuustuotteet olivat myös lopuksi esillä hipelöitävänä, joita managerit Tarja ja Katariina esittelivät muille, ja kuvastoja sai viedä kotiin vinon pinon.

Paikalla oli 16 aikuista ja 4 lasta. Kierretty lenkki oli n. 1km ja rastien jumpat päälle (lämmittely, vatsalihakset, haarahypyt, punnerrukset, venyttelyt, kasvojumppailut, munamieheilyt) - niin tehokasta oli!

Yhdessä liikkuminen, hyvinvointi, ilo ja ennenkaikkea nauru antoivat meille tämän tapahtuman myötä paljon ihanaa energiaa pitkäksi aikaa!

Kaikkien ihanien puolesta aj Ulla