Kesäinen meikki - Sinisen sävyjä ja korallin hehkua kasvoille!

Teen työkseni kosmetologin töitä kauneushoitolassa ja meikkaaminen on yksi lempijutuistani kauneudenhoitoalalla. Olen myös Oriflamen edustaja ja minusta oli ihana päästä kokeilemaan meikkituotteita mallille ammattivalokuvaajan ottaessa meikistä kuvat. Halusin tehdä raikkaan kesäisen meikin yhdistelemällä Oriflamen eri meikkejä.

Näin Kristinan kesämeikki luotiin alusta loppuun:

Aloitin meikin pohjustamalla kasvot Giordani Gold Perfecting -meikinpohjustustuotteella. Ihosta tulee tasainen, sileä ja meikki pysyy paremmin.

Seuraavaksi lisäsin Giordani Gold Age Defying  meikkivoiteen sävyn light rose Oriflamen meikkivoidesivellintä käyttäen. Siveltimellä saa meikistä tarkan ja tasaisen.

Seuraavaksi lähdin tekemään silmämeikkiä. Silmät olin pohjustanut ja puuteroinut, jotta silmämeikki pysyisi pidempään eikä lähtisi paakkuuntumaan. Tänä keväänä on nähty paljon sinisen ja vihreän sävyjä silmämeikissä, joten valitsin luomiväriksi Very Me Romance For you eyes only -paletin, josta löytyi sopivat sinisen sävyt kesäiseen meikkiin. Ripsiväriksi valitsin rohkean sinisen Very Me Extenda Colour -mascaran. Sinisen silmämeikin viimeisteli tummansininen rajauskynä The ONE Eyeliner Stylo. Lisäsin myös Kristiinalle Irtoripset meikkiin.

Huulimeikkiin valitsin Kristinalle kesäisen korallinsävyn. Huulet rajasin ensin kevyesti The ONE Color Stylist -huultenrajauskynällä sävyllä Coral Ideal. Huulimeikin viimeisteli uusi The ONE Lip Sensation -mattahuulipuna sävyltään Plush peach. (Tämä oli kyllä ihan loistotuote!) Vinkkinä, mattakiiltoihin ja puniin kannattaa alle laittaa hieman huulirasvaa! Kuivat ja rohtuneet huulet eivät pääse oikeuksiinsa.

Kasvojen korostukseen valitsin ihanat Giordani Goldin puuterihelmet Illuminating pearls sekä Natural peach.

Käytin kasvojen korkeimpiin kohtiin valoa tuomaan Illuminating pearls -puuterihelmiä. Poskipäille sipaisin persikkaista Natural peachia. Tässä välissä puuteroin kasvot Giordani Gold Jewel-puuterilla. Meikin viimeisteli Very Me Peach Me Perfect kimalteleva aurinkopuuteri, jota sipaisin kasvoille, kaulalle, decolleteelle sekä käsivarsille.

Kynsille valitsin kesäisiä lakkasävyjä. The ONE -kynsilakkasävyt Fuchsia ja Peach.

Kesällä kun iho on päivettyneempi on kiva kokeilla ja hullutella raikkailla väreillä. Meikkaamisessa ei ole yhtä oikeaa tapaa vaan jokaisella löytyy se oma tyyli ja tapansa. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan Oriflamen meikkituotteita. Olen löytänyt itse monta suosikkituottetta, joita tulen käyttämään jatkossakin!

Tiia Lahtinen

Malli: Kristina Perälä
Valokuvaaja: Niko Raappana, Studio P.S.V.
Meikkaaja/Oriflame-edustaja: Tiia Lahtinen